Äggröra
Äggröra
tillsammans med en färsk croissant är gott. Det är allt som behövs till en lyckad helgfrukost!
2 ägg
2 msk mjölk
salt
peppar
Rör ihop ägg med
mjölken, salta och peppra. Häll röran i en varm stekpanna och rör om hela tiden
tills det blivit en härlig, lös äggröra. Fyll en croissant med äggröran och
njut.
Hur vet man om ett ägg är färskt?
Man kan testa hur färskt ett ägg är genom att lägga det i ett glas med vatten. Dagsfärska ägg ligger ner helt och hållet medan veckogamla ställer sig upp i vattnet. Om ägget flyter helt upp till ytan är det riktigt gammalt och bör inte ätas.
Scrambled eggs
Scrambled eggs with a fresh
croissant is all you need for a perfect weekend breakfast.
2 egg
2 tbsp milk
salt
pepper
How can you tell if an egg is fresh?
You can test how fresh an egg is by putting it in a glass of water. Day fresh eggs lies down completely while week-old eggs are standing up in the water. If the egg floats completely to the surface, it is really old and should not be eaten.
0 Comments