Rödbetsallad

500 g kokt rödbeta
1 äpple
1 lök
1 1/2 dl turkisk yoghurt
1 1/2 dl majonnäs
ca 1 msk Dijon-honungsenap
1 tsk honung
salt

Skala och koka rödbetorna mjuka. Tärna rödbetorna och skala och tärna äpplet. Hacka löken fint. Man kan steka löken om man vill, men det är inget måste. Blanda rödbetor, äpple och lök. Blanda ingredienserna till dressingen och rör ner med de övriga ingredienserna. Låt stå i kylskåp innan servering.


Beetroot Salad

500 g cooked beetroot
1 apple
1 onion
1 1/2 dl turkish yoghurt
1 1/2 dl mayonnaise 
1 tbsp Dijon-honey mustard
1 tsp honey
salt

Peel and boil beets soft. Dice the beets and peel and dice the apple. Chop onions finely. You can fry the onions if you want, but there is no need. Mix the beetroot, apple and onion. Mix dressing ingredients and stir with the other ingredients. Let stand in refrigerator before serving.