Jag använde ett brödmjöl som innehöll vetemjöl och veteflingor (17%) och det blev hur gott som helst. 
I used a bread flour consisting of wheat flour and malted wheat flakes (17%) and it turned out to be very good.


Batong

1 påse torrjäst
1 msk socker
3 1/2 dl vatten (ca 40 grader)
9 dl brödmjöl
2 ½ tsk salt

Sätt vatten, jäst och socker i en bunke. Låt stå 10 minuter. Blanda ner halva mängden mjöl och rör om noggrannt. Tillsätt resten av mjölet och salt. Knåda 10 minuter eller använd maskin som gör det för dig. Låt jäsa åtminstone 1,5h.

Sätt ugnen på 250 grader och en skål med vatten in i botten på ugnen. Plåten skall också stå i ugnen redan.
Häll degen på ett mjölat bakbord och dela i tre delar. Kavla degbitarna lätt till fyrkanter. Rulla ihop som en rulltårta, sömmen neråt. Låt batongerna jäsa ytterligare 30-60minuter.
Ta den heta platen från ugnen och flytta batongerna på den. Gör några skärsnitt på varje batong och lyft plåten därefter i ugnen. Grädda batongerna 15-25 minuter eller tills dom fått fin färg. Goda att äta ugnsfärska med smör och ost.


Baguette

1 sacket dry yeast
1 tbsp sugar
3 1/2 dl water (40 degrees)
9 dl bread flour
2 ½ tsp salt

Add water, yeast and sugar in a bowl. Let stand 10 minutes. Mix in half the amount of flour and stir thoroughly. Add the remaining flour and salt. Knead 10 minutes or use a machine that does it for you. Let rise at least 1.5 h.

Preheat the oven to 250 degrees and put a bowl of water into the bottom of the oven. The baking sheet must also be in the oven already.
Place dough on a floured surface and divide into three parts. Roll pieces of dough lightly into squares. Roll up like a Swiss roll, seam down. Let the baguettes rise another 30-60 minutes.
Take the hot sheet from the oven and move baguettes on it. Make a few incisions on each baguette and then lift the plate in the oven. Bake for 15-25 minutes or until they are golden. Good eaten warm with butter and cheese.