Paj gjord på ricotta gör den mycket mättande, så en fräsch sallad eller grönsaker vid sidan om passar bra att servera till. 

Pie made ​​with ricotta makes it very filling, so a fresh salad or vegetables on the side is perfect to serve with the quiche.


Ricotta Pesto Bell Pepper Quiche

crust
3 dl whole wheat flour
75 g quark
50 g butter, softened
pinch of salt

filling
250 g ricotta
50 g parmesan, grated
2 tbsp pesto
chopped red and yellow bell pepper
basil
salt
pepper

Mix flour, quark, butter and salt into a smooth dough and press into a baking pan. Mix the ricotta, parmesan cheese, pesto, peppers and spices. Pour the filling over the crust and bake at 200 C for 20-25 minutes.


Ricotta Pesto Paprikapaj

pajbotten
3 dl fullkornsmjöl
75 g kvarg
50 g smör, mjukt
nypa salt

fyllning
250 g ricotta
50 g parmesan, riven
2 msk pesto
hackad röd och gul paprika
basilika
salt
peppar

Blanda mjöl, kvarg, smör and salt till en jämn deg och tryck den i en bakform. Blanda ricotta, parmesan, pesto, paprika och kryddor. Häll fyllningen över pajbotten och grädda i 200 C grader i 20-25 minuter.