When making juice you can use the juice pulp and do eg patties on it. In these I used the pulp from beetroot, spinach, lemon, orange, carrots and red cabbage.
Juice Pulp Patties
Use equal amount of juice pulp and beans. Mash the beans and
add the pulp. Season to taste and stir to combine. Add almond meal until you
can form the mixture into patties. I seasoned with red onion, garlic, fresh
parsley, cumin, turmeric, salt and pepper. Bake in 175 C oven for about 20
minutes.
Biffar på Juicepulpa
Använd lika delar juicemassa och bönor. Mosa bönorna och
lägg i juicemassan. Smaka av och rör om. Blanda i mandelmjöl tills du kan forma
blandningen till biffar. Jag smaksatte med rödlök, vitlök, färsk persilja,
spiskummin, gurkmeja, salt och peppar. Grädda i 175 C ugn i ca 20 minuter.
6 Comments
Vad gott det ser ut! Titta gärna in på min blogg www.healthymaja.devote.se så kan du läsa om min resa emot anorexi men också om mycket annat, kram :)
ReplyDeleteTack Maja!
DeleteVilka fina biffar! Smart sätt att ta vara på allt i en grönsak. Kram!
ReplyDeleteTack! Jag har svårt att kasta bort :) Kram!
DeleteSå himla smart du är vännen och lyckas göra nåt av allting. Kram
ReplyDeleteTack fina du, kram!
Delete