Moist muffins with flavors of sweet nectarine and banana. These are gluten free, since I used almond flour and gluten-free oat flour (blend oats in a food processor into flour). But you could also use buckwheat flour instead of oat flour.
Nectarine Banana Muffins
5-6 muffins
2 bananas, mashed
4 tbsp coconut oil
1 tsp vanilla
3 tbsp coconut sugar
1 dl almond flour
1 dl oat flour
1,5 tsp baking powder
pinch of salt
1-2 nectarines, chopped
Put the mashed bananas in a bowl and add the coconut oil and
vanilla, stir. Add the remaining ingredients and stir until everything is
combined. Spoon the batter into muffin cups and bake in 175 C for about 15
minutes.
Nektarin-Bananmuffins
5-6 muffins
2 bananer, mosade
4 msk kokosolja
1 tsk vanilj
3 msk kokossocker
1 dl mandelmjöl
1 dl havremjöl
1,5 tsk bakpulver
nypa salt
1-2 nektariner, hackade
Sätt de mosade bananerna i en skål och tillsätt kokosolja
och vanilj, rör om. Tillsätt övriga ingredienser och rör om tills allt
kombineras. Skeda upp smeten i muffinsformar och grädda i 175 C i ca 15
minuter.
8 Comments
Låter så gott! Dessa muffins vill jag testa! :)
ReplyDeleteHa en fin dag!
Kram kram
//Lana
Tack snälla du! Kram!
DeleteSounds like the perfect summery muffin!
ReplyDeleteHugs,dear!
Yes, these are great for picnics :) Hugs!
DeleteÅh tack för det perfekta receptet just nu, det mesta som äts just nu i fruktväg är banan och nektarin;)
ReplyDeleteKram
Vad bra, tack! Kram.
DeleteBananmuffins har jag gjort några gånger men aldrig med nektariner i... ser ljuvliga ut. Så mycket gott du har gjort här den senaste månaden....!
ReplyDeleteTack snälla du!
Delete