Jag vill tipsa er om att andra numret av VEGMAT-tidningen är nu släppt och den går att ladda ner helt gratis här. Tidningen innehåller inspirerande vegetariska recept, som t.ex. nyttiga nanaimobitar, pumpapaj-milkshake, linfärslimpa och mycket mer. Förutom recept innehåller tidningen goda tips, reportage och intervjuer.
To roast butternut squash is very delicious and simple. And a great alternative to potatoes. I chose to flavor with salt, but you can use other spices as well, such as chili, cumin... use what you want.
I want to let you know, that the second issue of VEGMAT-magazine is now released and can be downloaded free of charge here. The magazine contains inspirational recipes, for instance healthy nanaimo bars, pumpkin milkshake, lentil "meatloaf" and many more. Furthermore the magazine contains tips, articles and interviews.
Butternut Squash Fries
1 butternut squash
coconut oil
sea salt
Peel the squash and cut it up into french fry shapes. Try to
make the pieces similar in size so that they finish cooking at the same time.
Put them in a bowl with cold water. Let sit for 1-2 h. Pour the water away and
dry the fries with paper towels. Place on a baking sheet. Drizzle on some oil
and sprinkle lightly with sea salt. Bak in 200 C for 25-35 minutes, flipping
halfway through the baking process.
Pommes på Butternut Squash
1 butternut squash
kokosnötolja
havssalt
Skala squashen och skär upp den i
stavar. Försök att göra bitarna av liknande storlek, så att de blir färdiga
samtidigt. LÄgg dem I en skål med kallt vatten, låt stå 1-2h. Torka av dem och
lägg dem på en plåt. Ringla på lite olja och strö lätt med havssalt. Grädda i 200
C i 25-35 minuter, vänd på dem halvvägs genom gräddningen.
0 Comments