För att göra pumpapuré rostar jag pumpan i ugnen och använder pumpaköttet sedan i kakor, smoothies, gröt och som här i små nyttiga godbitar. 

To make pumpkin puree I roast a pumpkin in the oven and use the pumpkin flesh in cakes, smoothies, porridge, and like here in healthy bites.


Pumpkin Pie Bites
10 pcs

1,5 dl almond flour
4 tbsp raisins
4 tbsp desiccated coconut
1 tsp cinnamon
pinch of salt
4 tbsp pumpkin puree
vanilla
chocolate chips, optional

Put the almond flour, raisins, coconut, cinnamon and salt in a food processor and mix until crumbly. Pour the mixture into a bowl and add pumpkin puree, vanilla and chocolate chips if using. Stir. Form the dough into balls and store in the fridge.


Pumpapajbitar
10 st

1,5 dl mandelmjöl
4 msk russin
4 msk kokosflingor
1 tsk kanel
nypa salt
4 msk pumpapuré
vanilj
chokladknappar, valbart

Sätt mandelmjöl, russin, kokos, kanel och salt i en matberedare och mixa tills smuligt. Häll blandningen i en skål och tillsätt pumpapuré, vanilj och chokladknappar om du använder. Rör om. Forma degen till bollar och förvara i kylskåp.