I like to cook Indian food and we live near Little India, so I have all the right spices close at hand. My Indian dishes are mild to the taste, so if you want a more spicy flavour add more of the chilli. This dish should be done with paneer, but I chose to use tofu.
Tofu Masala
2 portions
250 g tofu, diced
1-2 tbsp coconut oil
1 red onion, chopped finely
2 tsp garlic-ginger paste
1,5 tbsp cashew butter
4 tomatoes, pureed
0,5 tsp chili (or after taste)
1 tsp garam masala
salt, if needed
Stir fry the tofu until they are golden brown. Put aside.
Heat a skillet with some oil. Add onion and garlic-ginger paste and fry for 4
minutes. Add cashew butter and fry for a couple of minutes. Add the tomato
puree, chili and garam masala and fry until oil starts to separate from the
puree, it will take around 3-4 minutes. Add tofu and cook for 5 minutes or
until you get the desired consistency of gravy. Serve with rice / naan.
Tofu Masala
2 portioner
250 g tofu, tärnad
1-2 msk kokosolja
1 rödlök, finhackad
2 tsk vitlöks-ingefärapasta
1,5 msk cashewsmör
4 tomater, mixade med handmixer
0,5 tsk chili (eller efter smak)
0,5 tsk chili (eller efter smak)
1 tsk garam masala
salt, om det behövs
Stek tofubitar i en stekpanna tills de är gyllenbruna. Lägg åt sidan. Värm en stekpanna med lite olja. Lägg i lök och vitlök-ingefärapasta och stek i 4 minuter. Blanda i cashewsmör och stek ett par minuter. Tillsätt tomater, chili och garam masala och stek tills oljan börjar separera från tomaterna, det tar cirka 3-4 minuter. Lägg i tofu och koka i 5 minuter eller tills du får en önskad konsistens på såsen. Servera med ris / naan.
Stek tofubitar i en stekpanna tills de är gyllenbruna. Lägg åt sidan. Värm en stekpanna med lite olja. Lägg i lök och vitlök-ingefärapasta och stek i 4 minuter. Blanda i cashewsmör och stek ett par minuter. Tillsätt tomater, chili och garam masala och stek tills oljan börjar separera från tomaterna, det tar cirka 3-4 minuter. Lägg i tofu och koka i 5 minuter eller tills du får en önskad konsistens på såsen. Servera med ris / naan.
0 Comments