I have baked cookies like these before, but now I used blueberry powder, although it does not appear so good on the cookies. These cookies are very good and are also a little healthier than regular ones.
Blueberry Coconut Cookies
6 cookies
2 tbsp coconut oil
2 tbsp peanut butter
1 tbsp almond milk
3 tbsp coconut sugar
0.5 tsp vanilla
1 dl gluten-free oats
3/4 dl gluten-free flour
1 tsp flaxseed flour
1 tsp blueberry powder
0.5 tsp baking powder
pinch of salt
Mix coconut oil, peanut butter, almond milk, coconut sugar and vanilla in a bowl. Add the remaining ingredients and stir until everything is combined. Roll the mixture into balls and put on a baking sheet lined with parchment paper. Flatten them slightly. Bake at 175 C degrees for about 15 minutes. Let cool.
Blåbär-Kokos-Havrekex
6 st
2 msk kokosolja
2 msk jordnötssmör
1 msk mandelmjölk
3 msk kokossocker
0,5 tsk vanilj
1 dl havregryn, glutenfri
3/4 dl glutenfritt mjöl
1 tsk linfrömjöl
1 tsk blåbärspulver
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
Blanda kokosolja, jordnötssmör, mandelmjölk, kokossocker och vanilj i en skål. Tillsätt övriga ingredienser och rör om tills allt är kombinerat. Rulla blandningen till bollar och lägg på en plåt klädd med bakplåtspapper. Platta till dem något. Baka i 175 C grader i ca 15 minuter. Låt svalna.
5 Comments
oj vad gott det ser ut! och jag som just fick en liten påse blåbärspulver från Finland på posten :)
ReplyDeleteTack Jenny! Blåbärspulver passar bra i mycket, t.ex smoothies, chiapudding, gröt, blandat i yoghurt och som här i bakverk.
DeleteDet låter spännande med blåbärspulver i.
ReplyDeleteBlev riktigt gott!
DeleteFina ingredienter i dina kex.
ReplyDelete