Have you ever made a sauce with ricotta and roasted peppers? I can tell you it's really good and when you add parmesan cheese it gets even better. Please let me know how you use ricotta.
Oven roasted bell pepper and ricotta sauce
2 portions
250 g ricotta
2 bell peppers, oven roasted
1 red onion, oven roasted
parmesan cheese, grated
salt
black pepper
cooked quinoa
Mix together ricotta, bell peppers, onion and parmesan with a hand blender. Season to taste. Heat the sauce and serve with cooked quinoa.
Ugnsrostad paprika och ricottasås
2 portioner
250 g ricotta
2 paprika, ugnsrostad
1 rödlök, ugnsrostad
parmesanost, riven
salt
svartpeppar
kokta quinoa
Blanda ihop ricotta, paprika, lök och parmesan med en stavmixer. Smaka av. Värm såsen och servera med kokt quinoa.
6 Comments
Ugnrostad paprika gör jag ofta och har gjort sås med feta.Ricotta har jag änvändt mest för bakverk
ReplyDeleteFeta låter också gott!
DeleteMums! Jag använder inte ricotta speciellt ofta.
ReplyDeleteTack :)
DeleteI love the simplicity & rawness of this lovely easy peasy sauce! Yum!
ReplyDeleteThank you Sophie!
Delete