En krämig pajbit med smak av vitlök och örter tillsammans med en god sallad blir en bra lunch. Paj passar perfekt att ha med i matlådan till jobbet. Pajen är glutenfri! 

A creamy slice of pie with the taste of garlic and herbs along with a good salad is a good lunch. Pie is perfect to have in the lunchbox to work. This pie is gluten-free!


Vitlök-Ört Ostpaj

pajdeg: 
1,5 dl mandelmjöl 
2 msk kokosmjöl 
0,5 msk fiberhusk 
1 nypa salt 
1 ägg 
1 dl kvarg

fyllning:
2 ägg
75 g vitlök-ört färskost
1 dl grädde
1,5 dl riven ost
1/4 tsk salt

För pajskalet blanda ihop alla ingredienser i en skål. Låt stå 5 minuter. Tryck degen i en pajform med löstagbar kant. Förgrädda pajskalet i 175 C graders ugn i 10 minuter. 

Blanda alla ingredienser till fyllningen och häll i det förgräddade pajskalet. Grädda pajen i ca 30 minuter.



Garlic-Herb Cheese Pie

crust:
1.5 dl almond flour
2 tbsp coconut flour
0.5 tbsp Fiberhusk
1 pinch of salt
1 egg
1 dl quark

filling:
2 eggs
75 g garlic-herb cream cheese
1 dl heavy cream
1,5 dl grated cheese
1/4 tsp salt

For pie crust mix together all ingredients in a bowl. Let sit for 5 minutes. Press the dough into a baking dish with removable rim. Pre-bake the crust in 175 degrees C oven for 10 minutes.

Mix all ingredients for the filling and pour into the pre-baked pie crust. Bake the pie for about 30 minutes.