Kex håller i flera dagar och jag kan tycka att det är gott att ha en skål fylld med kex som man kan ta av till eftermiddagskaffet eller som efterrätt på kvällen. De här är inte översöta, vilket jag gillar, men om du vet med dig att du vill ha sött då är det bara att tillsätta mera socker. Man behöver inte använda steviasocker eller kokossocker, utan vanligt vitt socker funkar lika bra. Jag gillar kombinationen kokossocker och steviasocker så därför använder jag dem. 

Cookies keeps for several days and I think it's good to have a bowl filled with cookies that you can take from for your afternoon coffee or as a dessert in the evening. These are not overly sweet, which I like, but if you like sweeter ones then just add more sugar. You do not need to use stevia sugar or coconut sugar, ordinary white sugar works as well. I like the combination of coconut sugar and stevia sugar so therefore I use them.



Oatmeal Chocolate Cookies
10 cookies

50 g butter, softened
0.5 dl coconut sugar
2 tbsp stevia sugar, Good Good Via Health
1 egg
1.5 dl oats
1.5 dl flour
0.5 tsp baking powder
a pinch of salt
3 tbsp chocolate chips

Preheat the oven to 175 C degrees. In a bowl, beat butter and sugars until creamy.
Add the egg and mix. Stir in oats, flour, baking powder, salt and chocolate chips. Drop dough by rounded tablespoonfuls onto a baking sheet lined with parchment paper. Bake the cookies for 10-12 minutes or until light golden brown. 



Havre Chokladkex
10 st

50 g smör, mjukt
0,5 dl kokossocker
2 msk steviasocker, Good Good Via Health
1 ägg
1,5 dl havregryn
1,5 dl mjöl
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
3 msk chokladbitar 

Värm ugnen till 175 C grader. I en skål blanda smör och socker tills krämigt. Tillsätt ägg och blanda. Rör i havregryn, mjöl, bakpulver, salt och chokladbitar. Lägg matskedsstora smetklickar på en plåt klädd med bakplåtspapper. Baka kexen i 10-12 minuter eller tills lätt gyllenbruna.